Zien: Noa Vahle viert haar 23e verjaardag in Kaapstad met vriend Tim

Zien: Noa Vahle viert haar 23e verjaardag in Kaapstad met vriend Tim

Vrijdag 30 december 2022 om 14:36

Noa Vahle heeft na haar werk in Qatar voor het WK voetbal eindelijk tijd voor vakantie. De dochter van Linda de Mol is ook nog eens jarig en is samen met haar geliefde Tim de Wild afgereisd naar Kaapstad. Zo te zien geniet de verslaggeefster van haar reis want ze deelt mooie beelden op social media. Een prachtige manier om je 23e verjaardag te vieren…

Bekijk de video van Shownieuws en beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Noa Vahle</em> viert haar 23e verjaardag in Kaapstad met vriend Tim Noa Vahle heeft na haar werk in Qatar voor het WK voetbal eindelijk tijd voor vakantie. De dochter van Linda de Mol is ook nog eens jarig en is samen met haar geliefde Tim de Wild afgereisd naar Kaapstad. Zo te zien geniet de verslaggeefster van haar reis want ze deelt mooie beelden op social media. Een prachtige manier om je 23e verjaardag te vieren… Bekijk de video van Shownieuws en beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen nieuwe manager Noa Vahle? 'Ga niet naar Vandaag Inside en talkshows!' Bekijk deze video » Noa Vahle: 'Ik moest me opnieuw voorstellen aan mijn vriend Tim' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's