Johan Derksen: 'Ik hoorde Rutte over Kaag en dacht.. er is een moordaanslag geweest' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Ik hoorde Rutte over Kaag en dacht.. er is een moordaanslag geweest' (Vandaag Inside)

Dinsdag 21 februari 2023 om 10:17

Sigrid Kaag is nou niet bepaald de beste vriendin van Johan Derksen maar wat vond hij van het nogal provocerende fakkelprotest rondom de politica in Overijssel? 'Ik hoorde onze minister president erop reageren en ik denk... er is een moordaanslag geweest en Sigrid Kaag heeft voor haar leven moeten rennen. Toen kwam ik hier en heb ik de beelden eens rustig bekeken, toen vond ik het een tikkeltje overdreven.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Ik hoorde Rutte over Kaag en dacht.. er is een moordaanslag geweest' (<em>Vandaag Inside</em>) Sigrid Kaag is nou niet bepaald de beste vriendin van Johan Derksen maar wat vond hij van het nogal provocerende fakkelprotest rondom de politica in Overijssel? 'Ik hoorde onze minister president erop reageren en ik denk... er is een moordaanslag geweest en Sigrid Kaag heeft voor haar leven moeten rennen. Toen kwam ik hier en heb ik de beelden eens rustig bekeken, toen vond ik het een tikkeltje overdreven.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's