Pikante vraag van Erik: 'Ben jij een beetje van de balsporten?' (Een Jaar Van Je Leven)

Pikante vraag van Erik: 'Ben jij een beetje van de balsporten?' (Een Jaar Van Je Leven)

Dinsdag 21 februari 2023 om 14:38

Erik heeft nogal moeite om gesprekken aan te snijden met vrouwen. Eunice helpt hem daar een handje bij door een gesprek te oefenen. Het escaleert al snel als Erik vraagt naar de balsporten. Bloeit hier nu iets op?

Bekijk hieronder de video.

Pikante vraag van Erik: 'Ben jij een beetje van de balsporten?' <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Erik heeft nogal moeite om gesprekken aan te snijden met vrouwen. Eunice helpt hem daar een handje bij door een gesprek te oefenen. Het escaleert al snel als Erik vraagt naar de balsporten. Bloeit hier nu iets op? Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: 'Esther moet eruit voor Jan Willem zijn bestwil' (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem, dreigt ruzie met Esther? Bekijk deze video » Zie: Wanda en Janet glijden halfnaakt op ijs (Een Jaar Van je Leven) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's