Vandaag Inside: Johan Derksen gaat los op warmtepompen maar Merel Ek breekt in

Vandaag Inside: Johan Derksen gaat los op warmtepompen maar Merel Ek breekt in

Woensdag 22 februari 2023 om 09:33

Er is wat gedoe rondom warmtepompen, waarvan de productie toch wat slechter voor het milieu blijkt te zijn dan eerder gedacht. Johan Derksen: 'We moeten van het gas af, een warmtepomp blijkt elf keer zo duur om te maken als ze dachten en de uitstoot is dusdanig dat ze de normen veranderd hebben waardoor het niet opvalt.' Merel Ek wil vervolgens een kleine nuance aanbrengen in het verhaal maar die inbreng wordt niet direct gewaardeerd...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>Johan Derksen</em> gaat los op warmtepompen maar Merel Ek breekt in Er is wat gedoe rondom warmtepompen, waarvan de productie toch wat slechter voor het milieu blijkt te zijn dan eerder gedacht. Johan Derksen: 'We moeten van het gas af, een warmtepomp blijkt elf keer zo duur om te maken als ze dachten en de uitstoot is dusdanig dat ze de normen veranderd hebben waardoor het niet opvalt.' Merel Ek wil vervolgens een kleine nuance aanbrengen in het verhaal maar die inbreng wordt niet direct gewaardeerd... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Anouk: 'Het ruikt hier naar poep' (Shownieuws) Bekijk deze video » Chateau Meiland terug op 27 februari: bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's