(Een Jaar Van Je Leven) Janet: 'Ik heb net zoveel recht als een ander'

(Een Jaar Van Je Leven) Janet: 'Ik heb net zoveel recht als een ander'

Woensdag 22 februari 2023 om 14:22

Janet wil graag haar nagels laten doen door Kim. Janet vraagt aan haar of zij tien nagels apart kan houden, maar volgens Kim kan dat niet want anderen willen ook. De discussie ontploft wanneer Janet voor haarzelf opkomt en Kim vervolgens met nagels begint te gooien.

Bekijk hieronder de video.

(<em>Een Jaar Van Je Leven</em>) Janet: 'Ik heb net zoveel recht als een ander' Janet wil graag haar nagels laten doen door Kim. Janet vraagt aan haar of zij tien nagels apart kan houden, maar volgens Kim kan dat niet want anderen willen ook. De discussie ontploft wanneer Janet voor haarzelf opkomt en Kim vervolgens met nagels begint te gooien. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem, dreigt ruzie met Esther? Bekijk deze video » Zie: Wanda en Janet glijden halfnaakt op ijs (Een Jaar Van je Leven) Bekijk deze video » Pikante vraag van Erik: 'Ben jij een beetje van de balsporten?' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's