Wat vinden we van Erik zijn gele pak? 'Oubollig en afschuwelijk, je lijkt wel 60'

Wat vinden we van Erik zijn gele pak? 'Oubollig en afschuwelijk, je lijkt wel 60'

Woensdag 22 februari 2023 om 17:04

Erik wil graag een vrouw, maar wat is dan de juiste kledingsstijl om indruk te maken. De bewoners vinden dat, dat gele pak van Erik absoluut niet kan. Niemand is fan en de woorden oubollig en afschuwelijk worden genoemd.

Bekijk hieronder de video.

Wat vinden we van Erik zijn gele pak? 'Oubollig en afschuwelijk, je lijkt wel 60' Erik wil graag een vrouw, maar wat is dan de juiste kledingsstijl om indruk te maken. De bewoners vinden dat, dat gele pak van Erik absoluut niet kan. Niemand is fan en de woorden oubollig en afschuwelijk worden genoemd. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Pikante vraag van Erik: 'Ben jij een beetje van de balsporten?' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Jeffrey is weer aan het zeiken: 'Het is gewoon KUT' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » (Een Jaar Van Je Leven) Janet: 'Ik heb net zoveel recht als een ander' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's