Bridget Maasland vindt dat relatie Linda de Mol anderen niks aangaat (BLVD Podcast)

Bridget Maasland vindt dat relatie Linda de Mol anderen niks aangaat (BLVD Podcast)

Donderdag 23 februari 2023 om 10:12

De familie De Mol zit in de hoek waar de harde klappen vallen. Ook Linda de Mol krijgt volop kritiek nu ze op vakantie is gespot met haar omstreden ex Jeroen Rietbergen. Ze haddden vijftien jaar een relatie en Linda heeft naar eigen zeggen een en ander uit te zoeken. Heel Nederland vindt hier iets van, maar Bridget Maasland vindt dat niet kunnen. “Ik vind dat het ons helemaal niks aangaat.”

Bekijk de video van BLVD Podcast hieronder, na 30 minuten gaat het over de relatieperikelen van Linda de Mol. Heb je RTL Boulevard gemist? Dan kun je elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Bridget Maasland vindt dat relatie <em>Linda de Mol</em> anderen niks aangaat (BLVD Podcast) De familie De Mol zit in de hoek waar de harde klappen vallen. Ook Linda de Mol krijgt volop kritiek nu ze op vakantie is gespot met haar omstreden ex Jeroen Rietbergen. Ze haddden vijftien jaar een relatie en Linda heeft naar eigen zeggen een en ander uit te zoeken. Heel Nederland vindt hier iets van, maar Bridget Maasland vindt dat niet kunnen. “Ik vind dat het ons helemaal niks aangaat.” Bekijk de video van BLVD Podcast hieronder, na 30 minuten gaat het over de relatieperikelen van Linda de Mol. Heb je RTL Boulevard gemist? Dan kun je elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Carrière Linda de Mol: "Als zij door wil als ideale buurvrouw, wordt het lastig" (video) Bekijk deze video » Noa Vahle in Vandaag Inside over Jeroen Rietbergen: "Hij was 15 jaar mijn stiefvader" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland vindt dat relatie Linda de Mol anderen niks aangaat (BLVD Podcast)

Actuele video's

Meer actuele video's