Shownieuws: gaan we de familie Hazes ooit nog ZO zien?

Shownieuws: gaan we de familie Hazes ooit nog ZO zien?

Vrijdag 24 februari 2023 om 09:55

De rechter deed donderdag uitspraak in het kort geding dat Roxeanne Hazes aanspande tegen haar moeder Rachel, betreffende de erfenis van haar vader. 'Er komt voorlopig geen verbod voor Rachel om zich erfgenaam te noemen en er komt voorlopig ook geen verbod voor haar op het uitoefenen van de intellectueel eigendomsrechten' geeft persrechter Anne Reitsma aan.

Documenten overleggen
Wel moet de bekendste weduwe van Nederland bepaalde documenten aan Roxeanne gaan overleggen en daar was het de zangeres grotendeels om te doen: zij twijfelt namelijk al enige tijd of haar moeder op grond van het testament überhaupt wel erfgenaam is. Eigenlijk kent deze zaak alleen maar verliezers en de vraag is dan ook of we de hele familie Hazes (met Rachel, Roxeanne én André) ooit nog arm in arm samen zullen gaan zien verschijnen?

Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin uitgebreid verslag werd gedaan van de uitspraak van de rechter, hieronder. Ook werden er beelden getoond van de Hazesjes in betere tijden.

Shownieuws: gaan we de familie <em>Hazes</em> ooit nog ZO zien? De rechter deed donderdag uitspraak in het kort geding dat Roxeanne Hazes aanspande tegen haar moeder Rachel, betreffende de erfenis van haar vader. 'Er komt voorlopig geen verbod voor Rachel om zich erfgenaam te noemen en er komt voorlopig ook geen verbod voor haar op het uitoefenen van de intellectueel eigendomsrechten' geeft persrechter Anne Reitsma aan. Documenten overleggenWel moet de bekendste weduwe van Nederland bepaalde documenten aan Roxeanne gaan overleggen en daar was het de zangeres grotendeels om te doen: zij twijfelt namelijk al enige tijd of haar moeder op grond van het testament überhaupt wel erfgenaam is. Eigenlijk kent deze zaak alleen maar verliezers en de vraag is dan ook of we de hele familie Hazes (met Rachel, Roxeanne én André) ooit nog arm in arm samen zullen gaan zien verschijnen? Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin uitgebreid verslag werd gedaan van de uitspraak van de rechter, hieronder. Ook werden er beelden getoond van de Hazesjes in betere tijden. Bekijk ook Evert Santegoeds: ‘Zeker geen overwinning voor Rachel Hazes, heeft veel uit te leggen’ Bekijk deze video » Maik de Boer hoopt dat familie Hazes er samen uit komt na uitspraak rechter (HLF8) Bekijk deze video » Scheldende Sabrina bij Mr. Frank Visser: 'Ik ben de oudste webcamgirl van Nederland' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's