YouTuber Jeroen van Holland in Lingo VIPS: 'Mag ik ook grove dingen zeggen?' (video)

YouTuber Jeroen van Holland in Lingo VIPS: 'Mag ik ook grove dingen zeggen?' (video)

Vrijdag 24 februari 2023 om 17:44

YouTuber Jeroen van Holland in <em>Lingo VIPS</em>: 'Mag ik ook grove dingen zeggen?' (video) Jessie Maya en Jeroen van Holland doen samen mee aan Vrienden van Lingo, de speciale Lingo-variant waarin fans van het programma proberen de meeste woorden goed te raden en te spellen. Als er een eerste letter verschijnt wil Jeroen echter wel even weten of hij alles mag zeggen. Lingo VIPS is elke werkdag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Lingo VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Lingo: kandidaat organiseerde een Kerst-bruiloft in september Bekijk deze video » Jan Versteegh beschrijft verdrietige periode door miskraam in boek 'Doodmoe en dolgelukkig' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Ex On The Beach-ster Harrie in Lingo: ''Ze noemen me niet voor niets hengst'' Bekijk deze video »
TV :

Jessie Maya en Jeroen van Holland doen samen mee aan Vrienden van Lingo, de speciale Lingo-variant waarin fans van het programma proberen de meeste woorden goed te raden en te spellen. Als er een eerste letter verschijnt wil Jeroen echter wel even weten of hij alles mag zeggen.

Lingo VIPS is elke werkdag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Lingo VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's