Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan ruziet met Babette over zender, ‘Je liegt!’

Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan ruziet met Babette over zender, ‘Je liegt!’

Vrijdag 24 februari 2023 om 16:54

In Een Jaar Van Je Leven is Gert-Jan er helemaal klaar mee als Babette voor de zoveelste keer vergeet haar zender om te doen. Hij begrijpt niet dat ze dat elke keer weer vergeet maar volgens Babette kan zij daar niets aan doen. Gert-Jan gelooft er niets van. “Je liegt!”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Gert-Jan ruziet met Babette over zender, ‘Je liegt!’ In Een Jaar Van Je Leven is Gert-Jan er helemaal klaar mee als Babette voor de zoveelste keer vergeet haar zender om te doen. Hij begrijpt niet dat ze dat elke keer weer vergeet maar volgens Babette kan zij daar niets aan doen. Gert-Jan gelooft er niets van. “Je liegt!” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Babette moet huilen omdat ze Carnaval wil vieren Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Wendy heeft pijnlijke brandblaren op billen na ijs-opdracht Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan ruziet met Babette over zender, ‘Je liegt!’

Actuele video's

Meer actuele video's