De Nix factor: Radio 10-dj’s voelen zich genaaid door ‘vals zingende’ Brittney

De Nix factor: Radio 10-dj’s voelen zich genaaid door ‘vals zingende’ Brittney

Donderdag 2 maart 2023 om 14:07

In De Nix factor doen allerlei zangers en zangeressen mee die geen noot kunnen raken, zo ook Brittney. Zij werd door Radio 10-dj's Rob van Someren en Sven van Veen uitgekozen om een single te maken met een topproducer, ze verwachtten niets van deze kneitervals zingende dame. Maar het lijkt erop dat zij de weddenschap gaan verliezen, want ze verbazen zich over hoe goed Mijn laatste vlucht klinkt. Ze voelen zich zelfs genaaid…

Bekijk de video van Radio 10 over De Nix factor hieronder.

De Nix factor is elke zaterdag om 23.50 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Nix factor terugkijken via KIJK.nl en bij Gids.tv.

<em>De Nix factor</em>: Radio 10-dj’s voelen zich genaaid door ‘vals zingende’ Brittney In De Nix factor doen allerlei zangers en zangeressen mee die geen noot kunnen raken, zo ook Brittney. Zij werd door Radio 10-dj's Rob van Someren en Sven van Veen uitgekozen om een single te maken met een topproducer, ze verwachtten niets van deze kneitervals zingende dame. Maar het lijkt erop dat zij de weddenschap gaan verliezen, want ze verbazen zich over hoe goed Mijn laatste vlucht klinkt. Ze voelen zich zelfs genaaid… Bekijk de video van Radio 10 over De Nix factor hieronder. De Nix factor is elke zaterdag om 23.50 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Nix factor terugkijken via KIJK.nl en bij Gids.tv. Timo zingt All Of Me in De Nix Factor: 'Zou ik beter niet kunnen doen' (video) Bekijk deze video » Martin zingt Noodgeval in De Nix Factor: 'Ik schaam me dood' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's