Vrijdag in Avastars: Ben Saunders zingt Shallow als duet met Chanora

Vrijdag in Avastars: Ben Saunders zingt Shallow als duet met Chanora

Vrijdag in <em>Avastars</em>: Ben Saunders zingt <em>Shallow</em> als duet met Chanora Kijk in de video hierboven: wat vinden de heren van Vandaag Inside eigenlijk van Avastars? Vanavond kun je weer kijken naar Avastars. Vorige week wisten nog weinig kijkers deze show te vinden en te waarderen, wellicht zorgen de duetten voor meer succes. De virtuele talenten gaan namelijk samen zingen met ‘echte’ artiesten. Zo staat er een duet op het programma van Ben Saunders met Chanora, zij brengen Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper uit de film A Star Is Born ten gehore. Bekijk het fragment van Avastars hieronder. Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Virtuele popster Jayvee schittert met The Middle in Avastars (video) Bekijk deze video » Waarom werd Avastars zo verschrikkelijk slecht bekeken?''Hopeloos verloren'' Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in Avastars: Ben Saunders zingt Shallow als duet met Chanora
Vrijdag 3 maart 2023 om 14:49

Kijk in de video hierboven: wat vinden de heren van Vandaag Inside eigenlijk van Avastars?

Vanavond kun je weer kijken naar Avastars. Vorige week wisten nog weinig kijkers deze show te vinden en te waarderen, wellicht zorgen de duetten voor meer succes. De virtuele talenten gaan namelijk samen zingen met ‘echte’ artiesten. Zo staat er een duet op het programma van Ben Saunders met Chanora, zij brengen Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper uit de film A Star Is Born ten gehore.

Bekijk het fragment van Avastars hieronder.

Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's