Danny de Munk emotioneel bij terugkeer op tv: 'Soms zit het tegen' (video)

Danny de Munk emotioneel bij terugkeer op tv: 'Soms zit het tegen' (video)

Vrijdag 3 maart 2023 om 20:47

Danny de Munk heeft donderdag zijn comeback gemaakt op (Vlaamse) televisie. In onderstaand fragment zie je hoe hij terugblikt op de afgelopen periode.

Lees verder onder de video.

<em>Danny de Munk</em> emotioneel bij terugkeer op tv: 'Soms zit het tegen' (video) Danny de Munk heeft donderdag zijn comeback gemaakt op (Vlaamse) televisie. In onderstaand fragment zie je hoe hij terugblikt op de afgelopen periode. Lees verder onder de video. TelevisieGisteren was Danny de Munk sinds lange tijd weer op de buis te zien. Niet in Nederland, maar in België zong hij de sterren van de hemel in het programma Tulpen uit Antwerpen. Naast zijn optreden blikte hij ook emotioneel terug op een heftige afgelopen periode. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Danny de Munk emotioneel bij terugkeer op tv: 'Soms zit het tegen' (video)

Televisie
Gisteren was Danny de Munk sinds lange tijd weer op de buis te zien. Niet in Nederland, maar in België zong hij de sterren van de hemel in het programma Tulpen uit Antwerpen. Naast zijn optreden blikte hij ook emotioneel terug op een heftige afgelopen periode.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's