Maandag in Chateau Meiland: Martien denkt dat Leroy Brazilian Wax krijgt

Maandag in Chateau Meiland: Martien denkt dat Leroy Brazilian Wax krijgt

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Martien denkt dat Leroy <em>Brazilian Wax</em> krijgt Het is de dag van de bruiloft van Maxime en Leroy en die laatste wordt met een scheerapparaat nog even onder handen genomen door Erica. Martien kijkt vol interesse mee en vraagt zich hardop af: 'Heet dit nou de Brazilian wax?' Dat blijkt hij helemaal verkeerd te zien... Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment van Chateau Meiland van vorige week. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien (Chateau Meiland) wil geen honden meer: ‘Ze pissen mijn kleed onder’ Bekijk deze video » Zien: Montana Meiland maakt van nieuwe woning haar eigen paleisje Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Erik neemt 380.000 euro mee naar huis (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Chateau Meiland: Martien denkt dat Leroy Brazilian Wax krijgt
Maandag 6 maart 2023 om 13:01

Het is de dag van de bruiloft van Maxime en Leroy en die laatste wordt met een scheerapparaat nog even onder handen genomen door Erica. Martien kijkt vol interesse mee en vraagt zich hardop af: 'Heet dit nou de Brazilian wax?' Dat blijkt hij helemaal verkeerd te zien...

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment van Chateau Meiland van vorige week.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's