Big Brother: Danny keert terug, hoe reageren andere bewoners op zijn comeback?

Big Brother: Danny keert terug, hoe reageren andere bewoners op zijn comeback?

<em>Big Brother</em>: Danny keert terug, hoe reageren andere bewoners op zijn comeback? Bekijk in de video hierboven hoe fans de ‘gepeste’ Jason verrasten in Big Brother. Danny is teruggekeerd in Big Brother. Een maand geleden werd Danny naar huis gestuurd, maar de kijkers hebben besloten dat hij toch weer in het huis met de camera’s mag wonen. Chiara besloot vorige week vrijwillig te vertrekken, waarop een oud-bewoner weer het huis in mocht. Danny werd door het publiek verkozen boven Chayron en Chelsea, en het lijkt erop dat de overige bewoners dolgelukkig zijn dat Danny weer terug is. Zal hij ze vertellen wat er allemaal in de buitenwereld is gebeurd? Bekijk de beelden van Danny in Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Schokkende exit Chiara in Big Brother: bekijk haar afscheidsvideo over ‘slangen’ Bekijk deze video » Live show Big Brother gemist? Een oud bewoner keert terug (video) Bekijk deze video »
TV :
Big Brother: Danny keert terug, hoe reageren andere bewoners op zijn comeback?
Monday 6 March 2023 om 16:24

Bekijk in de video hierboven hoe fans de ‘gepeste’ Jason verrasten in Big Brother.

Danny is teruggekeerd in Big Brother. Een maand geleden werd Danny naar huis gestuurd, maar de kijkers hebben besloten dat hij toch weer in het huis met de camera’s mag wonen. Chiara besloot vorige week vrijwillig te vertrekken, waarop een oud-bewoner weer het huis in mocht. Danny werd door het publiek verkozen boven Chayron en Chelsea, en het lijkt erop dat de overige bewoners dolgelukkig zijn dat Danny weer terug is. Zal hij ze vertellen wat er allemaal in de buitenwereld is gebeurd?

Bekijk de beelden van Danny in Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's