OH NEE!: verliest Máxima peperdure oorbel in Slowakije? (video)

OH NEE!: verliest Máxima peperdure oorbel in Slowakije? (video)

OH NEE!: verliest <em>Máxima</em> peperdure oorbel in Slowakije? (video) Máxima brengt momenteel samen met haar man Willem-Alexander een staatsbezoek aan Slowakije en zoals we van onze koningin gewend zijn, ziet ze er weer uit om door een ringetje te halen. Ondanks dat maakt royaltywatcher Josine Droogendijk zich grote zorgen. Ligt er een koninklijk drama op de loer? 'Steen bungelt...'Wat is er aan de hand? Máxima heeft peperdure sieraden aan haar oren hangen. Op zich is dat niet gek maar: 'De steen bungelt aan één haakje en zit duidelijk niet goed', valt Droogendijk op. 'Ik hoop dat ze de historische saffier aan haar rechter oorbel niet gaat verliezen', uit ze haar zorgen. Het is dus te hopen dat een van de meegereisde hofdames de Twitterpagina van Josine volgt en op tijd kan ingrijpen. Beelden van de betreffende saffier en van de aankomst van het koninklijk paar in Bratislava (Slowakije) zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Máxima onlangs plaatsnam in een belpanel waar ze met mensen met schulden sprak. Bekijk ook Josine Droogendijk: 'Máxima draagt martelwerktuigen op St. Maarten' (video) Bekijk deze video » Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel' Bekijk deze video »
TV :
OH NEE!: verliest Máxima peperdure oorbel in Slowakije? (video)
Dinsdag 7 maart 2023 om 13:24

Máxima brengt momenteel samen met haar man Willem-Alexander een staatsbezoek aan Slowakije en zoals we van onze koningin gewend zijn, ziet ze er weer uit om door een ringetje te halen. Ondanks dat maakt royaltywatcher Josine Droogendijk zich grote zorgen. Ligt er een koninklijk drama op de loer?

'Steen bungelt...'
Wat is er aan de hand? Máxima heeft peperdure sieraden aan haar oren hangen. Op zich is dat niet gek maar: 'De steen bungelt aan één haakje en zit duidelijk niet goed', valt Droogendijk op. 'Ik hoop dat ze de historische saffier aan haar rechter oorbel niet gaat verliezen', uit ze haar zorgen. Het is dus te hopen dat een van de meegereisde hofdames de Twitterpagina van Josine volgt en op tijd kan ingrijpen.

Beelden van de betreffende saffier en van de aankomst van het koninklijk paar in Bratislava (Slowakije) zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Máxima onlangs plaatsnam in een belpanel waar ze met mensen met schulden sprak.


Actuele video's

Meer actuele video's