Programmamaker Harry de Winter (73) overleden (video)

Programmamaker Harry de Winter (73) overleden (video)

Woensdag 8 maart 2023 om 18:29

Programmamaker, presentator en kunstenaar Harry de Winter is dinsdagavond op 73-jarige leeftijd overleden. Zijn familie maakte het nieuws woensdag bekend.

Lees verder onder de video.

Programmamaker <em>Harry de Winter</em> (73) overleden (video) Programmamaker, presentator en kunstenaar Harry de Winter is dinsdagavond op 73-jarige leeftijd overleden. Zijn familie maakte het nieuws woensdag bekend. Lees verder onder de video. ZiekteIn bovenstaande video van HLF8 vertelde De Winter vorig jaar over dat hij ongeneeslijk ziek is. Destijds ging het goed met hem. 'Ik voel me goed. (...) Ik pluk de dagen, ik reis, ik ben met m'n kinderen.' De programmamaker, die doorbrak met het programma Wintertijd, wordt in besloten kring begraven. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Nieuws :
Programmamaker Harry de Winter (73) overleden (video)

Ziekte
In bovenstaande video van HLF8 vertelde De Winter vorig jaar over dat hij ongeneeslijk ziek is. Destijds ging het goed met hem. 'Ik voel me goed. (...) Ik pluk de dagen, ik reis, ik ben met m'n kinderen.' De programmamaker, die doorbrak met het programma Wintertijd, wordt in besloten kring begraven.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's