Hart van Nederland: Minister Van Gennip roept vrouwen op meer te gaan werken (video)

Hart van Nederland: Minister Van Gennip roept vrouwen op meer te gaan werken (video)

Woensdag 8 maart 2023 om 19:25

<em>Hart van Nederland</em>: Minister Van Gennip roept vrouwen op meer te gaan werken (video) Minister Karien van Gennip roept vrouwen op om meer te gaan werken. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) start eind maart een campagne om vrouwen aan te sporen na te denken over het werken van meer uren per week. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mooie beelden: Droomvlucht Efteling weer open na grote opknapbeurt (video) Bekijk deze video » Video: sneeuw in zuiden van Nederland (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Bekijk: wolven richten ravage aan bij landgoed in Vierhouten Bekijk deze video »
TV :

Minister Karien van Gennip roept vrouwen op om meer te gaan werken. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) start eind maart een campagne om vrouwen aan te sporen na te denken over het werken van meer uren per week.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's