Maikel in Hart van Nederland met drugs op achter stuur: "Had heel fout kunnen gaan"

Maikel in Hart van Nederland met drugs op achter stuur: "Had heel fout kunnen gaan"

Woensdag 8 maart 2023 om 21:27

Maikel in <em>Hart van Nederland</em> met drugs op achter stuur: &quot;Had heel fout kunnen gaan&quot; In Hart van Nederland vertelt Maikel hoe hij vroeger drugs gebruikte en toch achter het stuur kroop. Hij moet er niet aan denken dat er iets met zijn zusje bij hem in de auto, zou zijn gebeurd. "Had heel fout kunnen gaan", aldus een schuldbewuste en ook opgeluchte Maikel. CursusVanaf volgende maand worden drugsrijders en mensen die meer dan 50 km te hard rijden, direct op een verplichte cursus gestuurd die ze zelf moeten betalen. Deze nieuwe maatregel komt van het CBR en het ministerie van Infrastructuur en Waterstraat. Wat vindt men daarvan? Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Minister Van Gennip roept vrouwen op meer te gaan werken (video) Bekijk deze video » Zien: sneeuwpret in Nederland, maar ook ongelukken (video) Bekijk deze video » Hart van NL: vrachtwagenchauffeur keert op 80 km-weg met grote gevolgen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Hart van Nederland vertelt Maikel hoe hij vroeger drugs gebruikte en toch achter het stuur kroop. Hij moet er niet aan denken dat er iets met zijn zusje bij hem in de auto, zou zijn gebeurd. "Had heel fout kunnen gaan", aldus een schuldbewuste en ook opgeluchte Maikel.

Cursus
Vanaf volgende maand worden drugsrijders en mensen die meer dan 50 km te hard rijden, direct op een verplichte cursus gestuurd die ze zelf moeten betalen. Deze nieuwe maatregel komt van het CBR en het ministerie van Infrastructuur en Waterstraat. Wat vindt men daarvan?

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's