Johan Derksen over Vandaag Inside: "Ik vind het een hele slappe saaie slome uitzending"

Johan Derksen over Vandaag Inside: "Ik vind het een hele slappe saaie slome uitzending"

Woensdag 8 maart 2023 om 23:55

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Ik vind het een hele slappe saaie slome uitzending&quot; Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Na de reclame spreekt Wilfred Genee in Vandaag Inside de hoop uit dat ze er weer een normale uitzending van proberen te maken. Wat Johan Derksen betreft lukt dat niet: "Ik vind het een hele slappe saaie slome uitzending." En dat komt door de gast van vanavond, Angela de Jong. Echter, de grappen die volgen van hemzelf en Pieter Cobelens maken het er niet beter op... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na de reclame spreekt Wilfred Genee in Vandaag Inside de hoop uit dat ze er weer een normale uitzending van proberen te maken. Wat Johan Derksen betreft lukt dat niet: "Ik vind het een hele slappe saaie slome uitzending." En dat komt door de gast van vanavond, Angela de Jong. Echter, de grappen die volgen van hemzelf en Pieter Cobelens maken het er niet beter op...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's