Vandaag Inside: Johan Derksen vraagt of hij hoogmoedswaanzin van Ivo Niehe heeft

Vandaag Inside: Johan Derksen vraagt of hij hoogmoedswaanzin van Ivo Niehe heeft

Donderdag 9 maart 2023 om 09:02

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt de hoogmoedswaanzin van Ivo Niehe besproken, en volgens René van der Gijp wordt dat erger naarmate je ouder wordt en is er weinig meer aan te doen. “Heb ik dat ook?”, vraagt Johan Derksen zich af. “Mwaah”, is het antwoord. “Ik ben natuurlijk de beste hier”, aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen vraagt of hij hoogmoedswaanzin van Ivo Niehe heeft Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt de hoogmoedswaanzin van Ivo Niehe besproken, en volgens René van der Gijp wordt dat erger naarmate je ouder wordt en is er weinig meer aan te doen. “Heb ik dat ook?”, vraagt Johan Derksen zich af. “Mwaah”, is het antwoord. “Ik ben natuurlijk de beste hier”, aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's