Vandaag Inside: ongemakkelijke Noa Vahle hoort kritiek op haar als 'nepobaby' aan

Vandaag Inside: ongemakkelijke Noa Vahle hoort kritiek op haar als 'nepobaby' aan

Donderdag 9 maart 2023 om 08:34

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt de discussie over Noa Vahle als ‘nepobaby’ weer eens gevoerd, als Angela de Jong aan tafel zit. Volgens Johan Derksen is Noa enorm getalenteerd en is ze anoniem op hun redactie begonnen. Maar Angela benadrukt dat ze haar carrière wel degelijk aan haar bekende familie te danken heeft. Noa staat ondertussen op een andere locatie klaar om als verslaggever haar verhaal te doen over Feyenoord. “Het is vooral leuk dat jullie het al twee minuten over me hebben en ik hier ongemakkelijk sta te luisteren.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: ongemakkelijke Noa Vahle hoort kritiek op haar als 'nepobaby' aan Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt de discussie over Noa Vahle als ‘nepobaby’ weer eens gevoerd, als Angela de Jong aan tafel zit. Volgens Johan Derksen is Noa enorm getalenteerd en is ze anoniem op hun redactie begonnen. Maar Angela benadrukt dat ze haar carrière wel degelijk aan haar bekende familie te danken heeft. Noa staat ondertussen op een andere locatie klaar om als verslaggever haar verhaal te doen over Feyenoord. “Het is vooral leuk dat jullie het al twee minuten over me hebben en ik hier ongemakkelijk sta te luisteren.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's