Video: bloemenzee in Raamsdonkveer voor verongelukte gezin

Video: bloemenzee in Raamsdonkveer voor verongelukte gezin

Maandag 13 maart 2023 om 09:56

Verdrietige beelden uit Raamsdonkveer: de stoep voor de woning van het afgelopen weekend bij een verkeersongeluk omgekomen gezin verandert langzaam in een enorme bloemenzee. Ook zijn er kaarsjes en foto's geplaatst.

Schok
Na het auto-ongeluk op de A59 dat vrijdagavond plaatsvond en waarbij meerdere voertuigen betrokken waren, werd al snel bekend dat een tienjarig meisje, een jongen van 13 en hun beide ouders (46) om het leven waren gekomen. Het zorgde voor een schok in Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder

Video: bloemenzee in <em>Raamsdonkveer</em> voor verongelukte gezin Verdrietige beelden uit Raamsdonkveer: de stoep voor de woning van het afgelopen weekend bij een verkeersongeluk omgekomen gezin verandert langzaam in een enorme bloemenzee. Ook zijn er kaarsjes en foto's geplaatst. SchokNa het auto-ongeluk op de A59 dat vrijdagavond plaatsvond en waarbij meerdere voertuigen betrokken waren, werd al snel bekend dat een tienjarig meisje, een jongen van 13 en hun beide ouders (46) om het leven waren gekomen. Het zorgde voor een schok in Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder Hart van Nederland: ouders en twee kinderen omgekomen bij ongeluk A59 (video) Bekijk deze video » NS-machinist overleden na aanrijding met trein bij Maarn (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's