Dinsdag in Ontvoerd: '3-jarig dochtertje van Ivan wordt door ex-partner meegenomen naar Zweden'

Dinsdag in Ontvoerd: '3-jarig dochtertje van Ivan wordt door ex-partner meegenomen naar Zweden'

Tuesday 14 March 2023 om 12:49

Dinsdagavond, tijdens de start van het nieuwe seizoen van Ontvoerd, schieten John van den Heuvel en zijn team de radeloze vader Ivan te hulp. Wat is er gebeurd? 'Plotseling staat de politie voor de deur om zijn dochtertje van drie mee te nemen. En ook zijn ex-partner verdwijnt van het toneel. Pas later blijken zij in Zweden te zijn.'

Bekijk de aankondiging van Ontvoerd hieronder

Dinsdag in <em>Ontvoerd</em>: '3-jarig dochtertje van Ivan wordt door ex-partner meegenomen naar Zweden' Dinsdagavond, tijdens de start van het nieuwe seizoen van Ontvoerd, schieten John van den Heuvel en zijn team de radeloze vader Ivan te hulp. Wat is er gebeurd? 'Plotseling staat de politie voor de deur om zijn dochtertje van drie mee te nemen. En ook zijn ex-partner verdwijnt van het toneel. Pas later blijken zij in Zweden te zijn.' Bekijk de aankondiging van Ontvoerd hieronder Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf dinsdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ontvoerd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Ontvoerd te zien vanaf 14 maart Bekijk deze video » Monica in Lang Leve de Liefde: 'Als de man de eerste date niet betaalt is het meteen de laatste date' Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf dinsdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ontvoerd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's