Hart van Nederland: zeer grote uitslaande brand legt woonboerderij in de as (video)

Hart van Nederland: zeer grote uitslaande brand legt woonboerderij in de as (video)

Dinsdag 14 maart 2023 om 20:54

<em>Hart van Nederland</em>: zeer grote uitslaande brand legt woonboerderij in de as (video) In het Friese Wolsum woedde dinsdag een zeer grote brand in een woonboerderij. Bij de brand kwam veel rook vrij. In zeer korte tijd is het hele achterste gedeelde van het pand afgebrand, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: auto belandt onder vrachtwagen, bestuurder overleden (video) Bekijk deze video » Toeslagenouder kijkt Vandaag Inside met Rutte: 'Die slang moet aftreden' (video) Bekijk deze video » Zie: Den Helder wordt geterroriseerd door duiven: 'Ik ben het spuugzat' Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Friese Wolsum woedde dinsdag een zeer grote brand in een woonboerderij. Bij de brand kwam veel rook vrij. In zeer korte tijd is het hele achterste gedeelde van het pand afgebrand, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's