Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de seizoensstart van Ontvoerd gaat John van den Heuvel naar Zweden om op zoek te gaan naar de ex-vriendin van de Nederlandse Ivan, die zijn zoontje van 3 heeft meegenomen naar het Scandinavische land. ZwedenIvan lijkt alles goed voor elkaar te hebben: een goede baan, een lieve vrouw uit Zweden en een dochtertje van drie jaar oud. Tot er op een avond door de politie wordt aangebeld bij het gezin en Ivans vriendin en dochter door hen worden meegenomen. Niet veel later blijkt dat zijn vriendin hun dochtertje ontvoerd heeft naar Zweden. Over OntvoerdMisdaadjournalist John van den Heuvel gaat in Ontvoerd op zoek naar kinderen die naar het buitenland zijn ontvoerd. Lukt het Van den Heuvel om de kinderen met hun ouders in Nederland te herenigen? Bekijk ook Update in ontvoeringszaak van Lady Gaga's twee bulldogs (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Ontvoerd te zien vanaf 14 maart Bekijk deze video »
Uitzending :
Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 14 March 2023 om 22:07

In de seizoensstart van Ontvoerd gaat John van den Heuvel naar Zweden om op zoek te gaan naar de ex-vriendin van de Nederlandse Ivan, die zijn zoontje van 3 heeft meegenomen naar het Scandinavische land.

Zweden
Ivan lijkt alles goed voor elkaar te hebben: een goede baan, een lieve vrouw uit Zweden en een dochtertje van drie jaar oud. Tot er op een avond door de politie wordt aangebeld bij het gezin en Ivans vriendin en dochter door hen worden meegenomen. Niet veel later blijkt dat zijn vriendin hun dochtertje ontvoerd heeft naar Zweden.

Over Ontvoerd
Misdaadjournalist John van den Heuvel gaat in Ontvoerd op zoek naar kinderen die naar het buitenland zijn ontvoerd. Lukt het Van den Heuvel om de kinderen met hun ouders in Nederland te herenigen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ontvoerd

Actuele video's

Meer actuele video's