Cast aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cast aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cast aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag start de nieuwe komedieserie Cast, van de hand van regisseur Niek Barendsen (Nieuw Zeer, De Strijd om het Binnenhof) en Ilse Warringa, die we natuurlijk kennen als Juf Ank uit De Luizenmoeder. Wat gebeurd er als een castingbureau zijn grote leider kwijtraakt? GrensoverschrijdendCastingbureau Van Leeuwen staat aan de rand van de afgrond als Louis van Leeuwen, de oprichter, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee net afgestudeerde toneelschoolstudentes. Hij is met de Noorderzon vertrokken. ZichzelfWilleke van Ammelrooy en Imanuelle Grives, die in deze serie zichzelf gaan spelen - net als overigens alle andere 'acteurs' die langskomen in de serie, komen verhaal halen. Hoe gaat het bedrijf dit overleven? Bekijk ook Dit is mijn huis: Verklapt Maaike 1 hier dat zij de echte bewoonster is? Bekijk deze video » Satirische comedyserie Cast vanaf donderdag 16 maart op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Cast
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Donderdag start de nieuwe komedieserie Cast, van de hand van regisseur Niek Barendsen (Nieuw Zeer, De Strijd om het Binnenhof) en Ilse Warringa, die we natuurlijk kennen als Juf Ank uit De Luizenmoeder. Wat gebeurd er als een castingbureau zijn grote leider kwijtraakt?

Grensoverschrijdend
Castingbureau Van Leeuwen staat aan de rand van de afgrond als Louis van Leeuwen, de oprichter, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee net afgestudeerde toneelschoolstudentes. Hij is met de Noorderzon vertrokken.

Zichzelf
Willeke van Ammelrooy en Imanuelle Grives, die in deze serie zichzelf gaan spelen - net als overigens alle andere 'acteurs' die langskomen in de serie, komen verhaal halen. Hoe gaat het bedrijf dit overleven?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV