Ronald Molendijk clasht met Mona Keijzer (CDA) in HLF8: 'Je maakt het persoonlijk' (video)

Ronald Molendijk clasht met Mona Keijzer (CDA) in HLF8: 'Je maakt het persoonlijk' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 16 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In HLF8 werd donderdag CDA'er Mona Keijzer aangevallen door Ronald Molendijk. 'Het is tijd om wakker te worden'.

Lees verder onder de video.

Ronald Molendijk clasht met Mona Keijzer (CDA) in <em>HLF8</em>: 'Je maakt het persoonlijk' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 16 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 werd donderdag CDA'er Mona Keijzer aangevallen door Ronald Molendijk. 'Het is tijd om wakker te worden'. Lees verder onder de video. Caroline van der PlasEr ontstaat een discussie tussen Molendijk en Keijzer over het geheim van Caroline van der Plas. 'Je gebruikt hele lange zinnen en woorden, dat is het probleem. (...) Het is tijd om wakker te worden.' Mona Keijzer vindt dat ze persoonlijk wordt aangevallen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Caroline van der Plas
Er ontstaat een discussie tussen Molendijk en Keijzer over het geheim van Caroline van der Plas. 'Je gebruikt hele lange zinnen en woorden, dat is het probleem. (...) Het is tijd om wakker te worden.' Mona Keijzer vindt dat ze persoonlijk wordt aangevallen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV