Hoofdredacteur Philippe Remarque vertrekt na 10 jaar bij De Volkskrant

Hoofdredacteur Philippe Remarque vertrekt na 10 jaar bij De Volkskrant

Philippe Remarque trad bijna tien jaar geleden aan als hoofdredacteur van De Volkskrant, maar hij vindt het nu tijd voor wat anders. Remarque heeft vandaag bekendgemaakt dat hij stopt als hoofdredacteur.

Moeilijk moment
'Ik had natuurlijk een hele speech voorbereid, maar het blijft een moeilijk moment. Daar zag ik wel tegenop,' zo begint Remarque aan tafel bij Margriet van der Linden. Hij geeft ook direct toe dat hij blij is dat het bijna voorbij is: 'Ik hoef alleen nog maar even bij jou te zitten.'

Trots
Remarque is trots op wat hij de afgelopen jaren heeft bereikt bij De Volkskrant. Volgens hem dachten veel mensen dat de digitalisering de krant overbodig zou maken, maar de oplage is alleen maar gestegen en de kwaliteit van de inhoud is volgens hem ook omhooggegaan.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Hoofdredacteur Philippe Remarque vertrekt na 10 jaar bij De Volkskrant Philippe Remarque trad bijna tien jaar geleden aan als hoofdredacteur van De Volkskrant, maar hij vindt het nu tijd voor wat anders. Remarque heeft vandaag bekendgemaakt dat hij stopt als hoofdredacteur. Michelle Obama in de Ziggo Dome: 'Het is allemaal te gelikt' Bekijk deze video » Moeilijk moment'Ik had natuurlijk een hele speech voorbereid, maar het blijft een moeilijk moment. Daar zag ik wel tegenop,' zo begint Remarque aan tafel bij Margriet van der Linden. Hij geeft ook direct toe dat hij blij is dat het bijna voorbij is: 'Ik hoef alleen nog maar even bij jou te zitten.' Terugblik op Juventus - Ajax in M Bekijk deze video » TrotsRemarque is trots op wat hij de afgelopen jaren heeft bereikt bij De Volkskrant. Volgens hem dachten veel mensen dat de digitalisering de krant overbodig zou maken, maar de oplage is alleen maar gestegen en de kwaliteit van de inhoud is volgens hem ook omhooggegaan. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hoofdredacteur Philippe Remarque vertrekt na 10 jaar bij De Volkskrant
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoofdredacteur Philippe Remarque vertrekt na 10 jaar bij De Volkskrant of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV