Martin in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ben het meest dankbaar voor Marciano' (video)

Martin in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ben het meest dankbaar voor Marciano' (video)

Wat is je mooiste cadeau van Een Jaar Van Je Leven? Daar hoeft Marin niet lang over na te denken. Zonder twijfel zegt hij: 'Naast Mexx, waar ik het meest dankbaar voor ben als ik hier uit ben, Marciano. En dit geldt ook voor Marciano. Wat een liefdevolle bromance.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Martin in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Ik ben het meest dankbaar voor Marciano' (video) Wat is je mooiste cadeau van Een Jaar Van Je Leven? Daar hoeft Marin niet lang over na te denken. Zonder twijfel zegt hij: 'Naast Mexx, waar ik het meest dankbaar voor ben als ik hier uit ben, Marciano. En dit geldt ook voor Marciano. Wat een liefdevolle bromance. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Martin per direct naar huis vanwege een ‘noodsituatie’ Bekijk deze video » Zie: Moraima tegen Mirthe: 'Jij hebt aan je poes gezeten' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Eunice noteert hoe ze moet omgaan met Erik, ‘geen grapjes’ Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV