Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zal er in de realityserie Urk! aandacht voor de zwangerschap van Gerda, die vorige week nog haar babyshower gaf en nu toch echt in het ziekenhuis is opgenomen: de baby komt er aan! Hoe dat afloopt? Dat zie je dinsdag op SBS6. Rustdagvoor het geloof: een bakermat van de gemeenschap en iets waar heel veel Urkers kracht uit putten. Er zijn er ook twee die dat helemaal niet doen... Op zondag is vrijwel iedere Urker in de kerk te vinden. Teun en Greetje zoeken hun godsdienstige heil elders. En ondanks hun Christelijke opvoeding doen Gerda en Mathilde niet aan rustdag. Over Urk!In de realityserie Urk! staan markante Urkers centraal. Deze personen, allen met diverse achtergronden, worden tijdens hun dagelijkse beslommeringen gevolgd. Niet alleen komen daarbij opvallende zaken uit hun leven voorbij, maar ook allerlei gewoontes in het viseersdorp in Flevoland. Bekijk ook Dinsdag in URK!: Gerda en Klaas ruimen op, 'Tering bende' Bekijk deze video » Bekijk: Greetje en haar man zijn het oneens over de opvoeding (Urk) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond zal er in de realityserie Urk! aandacht voor de zwangerschap van Gerda, die vorige week nog haar babyshower gaf en nu toch echt in het ziekenhuis is opgenomen: de baby komt er aan! Hoe dat afloopt? Dat zie je dinsdag op SBS6.

Rustdag
voor het geloof: een bakermat van de gemeenschap en iets waar heel veel Urkers kracht uit putten. Er zijn er ook twee die dat helemaal niet doen... Op zondag is vrijwel iedere Urker in de kerk te vinden. Teun en Greetje zoeken hun godsdienstige heil elders. En ondanks hun Christelijke opvoeding doen Gerda en Mathilde niet aan rustdag.

Over Urk!
In de realityserie Urk! staan markante Urkers centraal. Deze personen, allen met diverse achtergronden, worden tijdens hun dagelijkse beslommeringen gevolgd. Niet alleen komen daarbij opvallende zaken uit hun leven voorbij, maar ook allerlei gewoontes in het viseersdorp in Flevoland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV