Volle Zalen met Willeke van Ammelrooy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Willeke van Ammelrooy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Willeke van Ammelrooy gemist? Bekijk hier de hele uitzending Volle Zalen staat bekend om het feit dat ze regelmatig de grote meneren en mevrouwen uit het Nederlandse culturele leven weten te strikken voor een mooi interview. Dat doen ze ook deze aflevering weer, want Willeke van Ammelrooy is te gast. The MousetrapWilleke van Ammelrooy staat nog één keer op de planken: vanaf maart speelt ze een rol in een heropvoering van de toneelvoorstelling The Mousetrap, het legendarische moordmysterie van Agatha Christie. De actrice en filmdiva ontvangt Cornald Maas thuis in Zuid-Limburg. TachtigZe woont in die streek samen met haar partner Marco Bakker. Uiteraard is Bakker ook geen onbekende in de wereld van het podium: de zanger verkocht ook al vele zalen uit. Samen blikken ze, nu Willeke de tachtig nadert, terug op haar veelbewogen leven. Bekijk ook Marco Bakker in HLF8 doet de JA/NEE: "Bent u de beste van de drie baritons?" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Marco Bakker emotioneel door mooie boodschap van Ernst Daniël Smid Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Volle Zalen staat bekend om het feit dat ze regelmatig de grote meneren en mevrouwen uit het Nederlandse culturele leven weten te strikken voor een mooi interview. Dat doen ze ook deze aflevering weer, want Willeke van Ammelrooy is te gast.

The Mousetrap
Willeke van Ammelrooy staat nog één keer op de planken: vanaf maart speelt ze een rol in een heropvoering van de toneelvoorstelling The Mousetrap, het legendarische moordmysterie van Agatha Christie. De actrice en filmdiva ontvangt Cornald Maas thuis in Zuid-Limburg.

Tachtig
Ze woont in die streek samen met haar partner Marco Bakker. Uiteraard is Bakker ook geen onbekende in de wereld van het podium: de zanger verkocht ook al vele zalen uit. Samen blikken ze, nu Willeke de tachtig nadert, terug op haar veelbewogen leven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV