HLF8 gemist? Marco Bakker emotioneel door mooie boodschap van Ernst Daniël Smid

HLF8 gemist? Marco Bakker emotioneel door mooie boodschap van Ernst Daniël Smid

Woensdag 31 augustus 2022 om 21:30

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? Marco Bakker emotioneel door mooie boodschap van Ernst Daniël Smid Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Marco Bakker is al 60 jaar niet meer weg te denken van het toneel als operazanger en dat zijn felicitaties waard. Na het zien van een videoboodschap waarin Ernst Daniël Smid hem feliciteert, is Marco zichtbaar geëmotioneerd. Het gaat goed met Ernst weet Marco te vertellen. Deze heeft onlangs een ingrijpende hersenoperatie ondergaan en samen met Henk Poort hopen ze op een terugkeer van de drie baritons op het podium. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Marco Bakker is al 60 jaar niet meer weg te denken van het toneel als operazanger en dat zijn felicitaties waard. Na het zien van een videoboodschap waarin Ernst Daniël Smid hem feliciteert, is Marco zichtbaar geëmotioneerd. Het gaat goed met Ernst weet Marco te vertellen. Deze heeft onlangs een ingrijpende hersenoperatie ondergaan en samen met Henk Poort hopen ze op een terugkeer van de drie baritons op het podium.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's