Samenvatting Jong Oranje - Jong Tsjechië (oefenwedstrijd)

Samenvatting Jong Oranje - Jong Tsjechië (oefenwedstrijd)

Samenvatting <em>Jong Oranje - Jong Tsjechië</em> (oefenwedstrijd) De oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Tsjechië is afgelopen maandag geëindigd in 1-1. Million Manhoef maakte de openingstreffer. De doelman van dit duel, Schendelaar, pakte - net als Gorter in het vorige duel - een penalty. Het was niet genoeg: uiteindelijk scoorde Vaclav Sejk nog de 1-1. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd van Jong Oranje hierboven. Bekijk ook de hoogtepunten van het Nederlandse voetbal. Bekijk ook Johan Derksen: 'Ik ben in geen enkele Oranje-international geïnteresseerd' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » (HLF8) Kipkerrie gooit roet in het eten voor de EK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag tegen Frankrijk Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Jong Oranje - Jong Tsjechië (oefenwedstrijd)
Maandag 27 maart 2023 om 18:12

De oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Tsjechië is afgelopen maandag geëindigd in 1-1. Million Manhoef maakte de openingstreffer. De doelman van dit duel, Schendelaar, pakte - net als Gorter in het vorige duel - een penalty. Het was niet genoeg: uiteindelijk scoorde Vaclav Sejk nog de 1-1.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd van Jong Oranje hierboven. Bekijk ook de hoogtepunten van het Nederlandse voetbal.

Actuele video's

Meer actuele video's