Fight or Flight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Fight or Flight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Fight or Flight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf dinsdag is de nieuwe documentaireserie Fight or Flight te zien op NPO 3. Presentator Sahil Amar Aïssa portretteert twee verschillende mensen die zijn opgegroeid in hetzelfde conflictgebied, maar wel volledig andere verhalen hebben. MosulDe reis van Sahil start in Irak. Aelaf en Ashraf waren nog kinderen toen ze met hun moeder voor IS uit hun geboortestad Mosul in Irak moesten vluchten. Hun neefje Azeez bleef het grootste deel van de bezetting door IS wel in Mosul achter. HerenigingNu IS is verslagen, reist presentator Sahil samen met Aelaf en Ashraf voor het eerst terug naar Mosul voor een hereniging met Azeez. Na deze aflevering volgen nog vijf afleveringen met vijf verschillende locaties. Bekijk ook Sterren op het doek: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak Bekijk deze video » Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels Bekijk deze video »
Uitzending :
Fight or Flight gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf dinsdag is de nieuwe documentaireserie Fight or Flight te zien op NPO 3. Presentator Sahil Amar Aïssa portretteert twee verschillende mensen die zijn opgegroeid in hetzelfde conflictgebied, maar wel volledig andere verhalen hebben.

Mosul
De reis van Sahil start in Irak. Aelaf en Ashraf waren nog kinderen toen ze met hun moeder voor IS uit hun geboortestad Mosul in Irak moesten vluchten. Hun neefje Azeez bleef het grootste deel van de bezetting door IS wel in Mosul achter.

Hereniging
Nu IS is verslagen, reist presentator Sahil samen met Aelaf en Ashraf voor het eerst terug naar Mosul voor een hereniging met Azeez. Na deze aflevering volgen nog vijf afleveringen met vijf verschillende locaties.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Fight or Flight

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV