Finale van The Connection gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van The Connection gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van The Connection gemist? Bekijk hier de hele uitzending Komende zaterdag is de finale van The Connection te zien. De halve finales en de finale zijn nieuwe onderdelen in het programma: we krijgen aan het einde van deze show dus een absolute meester van de connecties. FinaleWie deze titel zal gaan binnenhalen, is afhankelijk van het verloop van deze finale. De deelnemers van deze finale zijn presentator Harry Piekema, cabaretier Lisa Loeb en culinair journalist Hiske Versprille. Piekema won de eerste halve finale maar wist het woord niet te raden, Loeb deed dat in de tweede wel. Versprille was de halve finalist met de meeste punten, waardoor ook zij de finale mag spelen. Over The ConnectionIn de spelshow The Connection draait alles om het vinden die ene, ultieme connectie. Alle juiste antwoorden staan in verband met elkaar en leiden naar één allesomvattend antwoord. In elke aflevering spelen drie bekende Nederlander in totaal vier rondes, waarin de meest uiteenlopende vragen de revue passeren. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws gemist? Lisa Loeb vond troonrede 2022 zeer pijnlijk Bekijk deze video » Zie: Harry Piekema in shock: 'Ik ben 12 kilo kwijt' Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Komende zaterdag is de finale van The Connection te zien. De halve finales en de finale zijn nieuwe onderdelen in het programma: we krijgen aan het einde van deze show dus een absolute meester van de connecties.

Finale
Wie deze titel zal gaan binnenhalen, is afhankelijk van het verloop van deze finale. De deelnemers van deze finale zijn presentator Harry Piekema, cabaretier Lisa Loeb en culinair journalist Hiske Versprille. Piekema won de eerste halve finale maar wist het woord niet te raden, Loeb deed dat in de tweede wel. Versprille was de halve finalist met de meeste punten, waardoor ook zij de finale mag spelen.

Over The Connection
In de spelshow The Connection draait alles om het vinden die ene, ultieme connectie. Alle juiste antwoorden staan in verband met elkaar en leiden naar één allesomvattend antwoord. In elke aflevering spelen drie bekende Nederlander in totaal vier rondes, waarin de meest uiteenlopende vragen de revue passeren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Connection

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV