Verborgen verleden met Joke Bruijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Joke Bruijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Joke Bruijs gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Verborgen verleden staat actrice, zangeres en theatermaker Joke Bruijs centraal. Hoe kijkt zij terug op haar jeugd en hoe ziet zij een aantal elementen daaruit terug in het leven van haar voorouders? ArmoedeJoke Bruijs heeft een hoop bijzondere rollen op haar naam: ze was een vast gezicht in series als 't Schaep en Toen was geluk nog heel gewoon. Het geluk was in de jeugd van Joke echter niet zo heel groot en daar duikt ze dan ook in: de schrille armoe die Joke zelf heeft gekend, was ook haar voorouders niet vreemd. SlagveldJoke hoort over de tragische lotgevallen van haar voorouders, die zich echter wel altijd, ook op het slagveld, staande wisten te houden en door wisten te zetten. En gelukkig is er natuurlijk altijd de troost van de muziek. Bekijk ook Video: Joke Bruijs en Gerard Cox in Koffietijd over hun vriendschap na de scheiding Bekijk deze video » DNA Singers: Joke Bruijs zingt swingend duet met haar nichtje Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Verborgen verleden staat actrice, zangeres en theatermaker Joke Bruijs centraal. Hoe kijkt zij terug op haar jeugd en hoe ziet zij een aantal elementen daaruit terug in het leven van haar voorouders?

Armoede
Joke Bruijs heeft een hoop bijzondere rollen op haar naam: ze was een vast gezicht in series als 't Schaep en Toen was geluk nog heel gewoon. Het geluk was in de jeugd van Joke echter niet zo heel groot en daar duikt ze dan ook in: de schrille armoe die Joke zelf heeft gekend, was ook haar voorouders niet vreemd.

Slagveld
Joke hoort over de tragische lotgevallen van haar voorouders, die zich echter wel altijd, ook op het slagveld, staande wisten te houden en door wisten te zetten. En gelukkig is er natuurlijk altijd de troost van de muziek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV