Bern maakt Rupert belachelijk in Een Jaar Van Je Leven: 'Een theaterstuk hoe jullie jezelf neerzetten'

Bern maakt Rupert belachelijk in Een Jaar Van Je Leven: 'Een theaterstuk hoe jullie jezelf neerzetten'

Dinsdag 4 april 2023 om 16:21

Het is de dag der dagen, volgens Rupert. Je kan je verkiesbaar stellen als huismanager. En dit gaat met alle toeters en bellen. Bern ambieert het niet om huismanager te worden. En maakt het management en vooral Rupert belachelijk om dit grote drama. "Ik wil graag als gelijken worden behandelt. Ik vind dit theaterstukje net over de top, hoe jullie jezelf neerzetten," aldus Bern.

Bekijk hieronder het fragment.

Bern maakt Rupert belachelijk in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Een theaterstuk hoe jullie jezelf neerzetten' Het is de dag der dagen, volgens Rupert. Je kan je verkiesbaar stellen als huismanager. En dit gaat met alle toeters en bellen. Bern ambieert het niet om huismanager te worden. En maakt het management en vooral Rupert belachelijk om dit grote drama. "Ik wil graag als gelijken worden behandelt. Ik vind dit theaterstukje net over de top, hoe jullie jezelf neerzetten," aldus Bern. Bekijk hieronder het fragment. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: Babette roept Erik op het matje (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een jaar van je leven verhuist naar dit nieuwe tijdstip Bekijk deze video » GADVER: Erik eet curry met vruchtenhagel in Een jaar van je leven Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's