Een Jaar Van Je Leven: Kim krijgt verontrustend nieuws: 'Ik wist het'

Een Jaar Van Je Leven: Kim krijgt verontrustend nieuws: 'Ik wist het'

Woensdag 5 april 2023 om 14:33

Kim krijgt verontrustend nieuws van het thuisfront. Haar hele gezicht vertrekt en zij begint hardop te praten. "Ik wist het. Ik voelde het aan alles. Het gaat niet zo goed met mijn vader." Wat gaat Kim doen met dit nieuws?

Bekijk hieronder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Kim krijgt verontrustend nieuws: 'Ik wist het' Kim krijgt verontrustend nieuws van het thuisfront. Haar hele gezicht vertrekt en zij begint hardop te praten. "Ik wist het. Ik voelde het aan alles. Het gaat niet zo goed met mijn vader." Wat gaat Kim doen met dit nieuws? Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een jaar van je leven verhuist naar dit nieuwe tijdstip Bekijk deze video » GADVER: Erik eet curry met vruchtenhagel in Een jaar van je leven Bekijk deze video » Bern maakt Rupert belachelijk in Een Jaar Van Je Leven: 'Een theaterstuk hoe jullie jezelf neerzetten' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's