Zie: Duco en Laura zijn niet zo van het koken: 'Ik ben een besteller' (LLDL)

Zie: Duco en Laura zijn niet zo van het koken: 'Ik ben een besteller' (LLDL)

Donderdag 6 april 2023 om 19:49

Duco en Laura komen er al snel achter dat ze beiden niet graag koken. Laura denkt dat Duco veel bedpartners heeft gehad. Duco weet dit direct te bevestigen. Laura denkt niet dat ze gemaakt is voor het gezinsleven, Duco lijkt het hier ook mee eens te zijn. Al met al hebben ze veel raakvlakken, maar zal dit ook opbouwen tot een relatie? Of lopen ze in hun eentje de deur uit?

Bekijk hieronder de video van Lang Leve De Liefde.

Zie: Duco en Laura zijn niet zo van het koken: 'Ik ben een besteller' <em>(LLDL)</em> Duco en Laura komen er al snel achter dat ze beiden niet graag koken. Laura denkt dat Duco veel bedpartners heeft gehad. Duco weet dit direct te bevestigen. Laura denkt niet dat ze gemaakt is voor het gezinsleven, Duco lijkt het hier ook mee eens te zijn. Al met al hebben ze veel raakvlakken, maar zal dit ook opbouwen tot een relatie? Of lopen ze in hun eentje de deur uit? Bekijk hieronder de video van Lang Leve De Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Erik wil knuffelen, Marieke niet Bekijk deze video » Krish in Lang Leve de Liefde tegen Gianni: ""Je kan wel goed zoenen" Bekijk deze video » Lang leve de liefde: is Piet een te grote kletskous voor zijn date? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's