De Frogers kampen met ongehoorzame hond: 'Sjaakie kom op!'

De Frogers kampen met ongehoorzame hond: 'Sjaakie kom op!'

Woensdag 12 april 2023 om 17:50

Natasja Frogers hond haat regen: "Ze heeft liever een kattenbak"

De hond, Sjaak van De Frogers is ongelooflijk eigenwijs en schattig tegelijkertijd. Het dier wil niet mee naar huis. Hij rent alle kanten op totdat de familie helemaal moe is. Ann Dominque, de vriendin van Danny Froger probeert samen met Fallon de hond in het gareel te brengen, zonder succes. Het levert wel leuke beelden op!

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Frogers</em> kampen met ongehoorzame hond: 'Sjaakie kom op!' Natasja Frogers hond haat regen: "Ze heeft liever een kattenbak" De hond, Sjaak van De Frogers is ongelooflijk eigenwijs en schattig tegelijkertijd. Het dier wil niet mee naar huis. Hij rent alle kanten op totdat de familie helemaal moe is. Ann Dominque, de vriendin van Danny Froger probeert samen met Fallon de hond in het gareel te brengen, zonder succes. Het levert wel leuke beelden op! Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny Froger bestempeld met een nieuwe functie Bekijk deze video » Schattige beelden van Danny Froger die een manicure van zijn dochtertje krijgt (video) Bekijk deze video » Danny Froger's dochter Fallon doet Wednesday-dansje: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's