Nicolette Kluijver onthult met zombie-liedje hoe ze aan stralende huid komt

Nicolette Kluijver onthult met zombie-liedje hoe ze aan stralende huid komt

Vrijdag 14 april 2023 om 15:46

Nicolette Kluijver deelt een van haar beautygeheimen met haar volgers, ze filmt zichzelf terwijl ze een gezichtsmasker op heeft. Blijkbaar vindt ze zichzelf er nogal creepy uitzien met het masker, aangezien ze Thriller van Michael Jackson onder de beelden heeft gezet. Dit nummer staat bekend om de bijbehorende minifilm, waarin zombies en weerwolven een hoofdrol spelen.

Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nicolette Kluijver</em> onthult met zombie-liedje hoe ze aan stralende huid komt Nicolette Kluijver deelt een van haar beautygeheimen met haar volgers, ze filmt zichzelf terwijl ze een gezichtsmasker op heeft. Blijkbaar vindt ze zichzelf er nogal creepy uitzien met het masker, aangezien ze Thriller van Michael Jackson onder de beelden heeft gezet. Dit nummer staat bekend om de bijbehorende minifilm, waarin zombies en weerwolven een hoofdrol spelen. Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dit Was Het Nieuws: kreeg Nicolette Kluijver longkanker door Tata Steel? Bekijk deze video » Art Rooijakkers ziet Expeditie Robinson als cadeau na heftige periode met stemproblemen Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's