Zie: Kris Jenner geeft Yolanthe Cabau een compliment over campagne

Zie: Kris Jenner geeft Yolanthe Cabau een compliment over campagne

Vrijdag 14 april 2023 om 19:50

Kris Jenner is trots op onze Yolanthe Cabau. De presentatrice organiseerde in Amerika namelijk een diner voor haar stichting 'Free A Girl' en Kris laat via een videoboodschap weten dat ze het fantastisch vindt dat Yolanthe zich hiervoor inzet.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Kris Jenner</em> geeft <em>Yolanthe Cabau</em> een compliment over campagne Kris Jenner is trots op onze Yolanthe Cabau. De presentatrice organiseerde in Amerika namelijk een diner voor haar stichting 'Free A Girl' en Kris laat via een videoboodschap weten dat ze het fantastisch vindt dat Yolanthe zich hiervoor inzet. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wesley Sneijder heeft hoop op hereniging met Yolanthe niet opgegeven (video) Bekijk deze video » Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder trouwden precies 13 jaar geleden: bekijk de beelden Bekijk deze video » Yolanthe en Monica krijgen standje in Het Jachtseizoen: ‘Netjes een kaartje kopen!’ Bekijk deze video »
TV :
Zie: Kris Jenner geeft Yolanthe Cabau een compliment over campagne

Actuele video's

Meer actuele video's