Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder trouwden precies 13 jaar geleden: bekijk de beelden

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder trouwden precies 13 jaar geleden: bekijk de beelden

Vrijdag 7 april 2023 om 13:50

Zien: Wesley Sneijder heeft hoop op hereniging met Yolanthe niet opgegeven

Precies dertien jaar geleden begon het huwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder als een sprookje in het zonnige Italië. Inmiddels weten we dat er van een happy end geen sprake is, in 2019 maakten de twee bekend een punt te zetten achter hun huwelijk. De ex-voetballer heeft bekend dat hij het iets te gezellig had met andere dames, inmiddels woont Yolanthe met hun zoon Xess Xava in Los Angeles. Maar dertien jaar geleden op 7 april was er nog geen vuiltje aan de lucht en gaven de twee op zeer romantische wijze elkaar het jawoord…

Bekijk de video van Shownieuws met een terugblik op de trouwerij van Wesley en Yolanthe hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder</em> trouwden precies 13 jaar geleden: bekijk de beelden Zien: Wesley Sneijder heeft hoop op hereniging met Yolanthe niet opgegeven Precies dertien jaar geleden begon het huwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder als een sprookje in het zonnige Italië. Inmiddels weten we dat er van een happy end geen sprake is, in 2019 maakten de twee bekend een punt te zetten achter hun huwelijk. De ex-voetballer heeft bekend dat hij het iets te gezellig had met andere dames, inmiddels woont Yolanthe met hun zoon Xess Xava in Los Angeles. Maar dertien jaar geleden op 7 april was er nog geen vuiltje aan de lucht en gaven de twee op zeer romantische wijze elkaar het jawoord… Bekijk de video van Shownieuws met een terugblik op de trouwerij van Wesley en Yolanthe hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Yolanthe Cabau op verjaardag open over donkere kant van haar leven Bekijk deze video » Onthulling nieuwe reeks Het Jachtseizoen: Yolanthe Cabau en Monica Geuze doen mee Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's