Eerste beelden Mart Hoogkamer in Ahoy: ode aan Marco Borsato (video)

Eerste beelden Mart Hoogkamer in Ahoy: ode aan Marco Borsato (video)

Zondag 16 april 2023 om 10:59

Eerste beelden <em>Mart Hoogkamer</em> in Ahoy: ode aan Marco Borsato (video) Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden Bekijk deze video » Mart Hoogkamer zette zaterdag een uitverkocht Ahoy op z'n kop met zijn eigen show. Het is niet alleen maar Zwemmen in Bacardi Lemon, hij zingt ook hits van zijn allergrootste idolen, onder andere van Marco Borsato. 'Hij heeft de beste muziek gemaakt.' HeldenHet is een droom voor Mart om hier weer te staan, maar een andere droom van hem viel vandaag in duigen? Sinds dat hij zijn grote held, Bas van Toor heeft ontmoet, droomt hij ervan dat Bas bij zijn ahoy-concert kon zijn. Vandaag bleek dat hij er niet bij is vanwege zijn gezondheid. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Video: Bouke Scholten schittert op Paaspop Bekijk deze video » ZIEN: Rico Verhoeven slaat Patrick Martens in zijn gezicht Bekijk deze video » ZIEN: Mart Hoogkamer eert Bassie & Adriaan in Ahoy, tijdens In Spanje (video) Bekijk deze video »
Muziek :

Mart Hoogkamer zette zaterdag een uitverkocht Ahoy op z'n kop met zijn eigen show. Het is niet alleen maar Zwemmen in Bacardi Lemon, hij zingt ook hits van zijn allergrootste idolen, onder andere van Marco Borsato. 'Hij heeft de beste muziek gemaakt.'

Helden
Het is een droom voor Mart om hier weer te staan, maar een andere droom van hem viel vandaag in duigen? Sinds dat hij zijn grote held, Bas van Toor heeft ontmoet, droomt hij ervan dat Bas bij zijn ahoy-concert kon zijn. Vandaag bleek dat hij er niet bij is vanwege zijn gezondheid.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's