Shownieuws: Tom Waes moet geopereerd worden na heftig fietsongeluk (video)

Shownieuws: Tom Waes moet geopereerd worden na heftig fietsongeluk (video)

<em>Shownieuws</em>: Tom Waes moet geopereerd worden na heftig fietsongeluk (video) Tom Waes, bekend van Undercover en van Reizen Waes Heeft een enorme klapper gemaakt met zijn fiets. Hij bleef haken in een tramspoor en kwam lelijk ten val. Hij brak vier ribben en zijn sleutelbeen en moet maandag onder het mesHet is niet voor het eerst dat Waes pech heeft in het verkeer: In 2020 had hij een motorongeval, waarbij hij z’n kruisbanden en meniscus scheurde. Twee jaar eerder kwam hij in Spanje lelijk ten val en brak toen zijn sleutelbeen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden Bekijk deze video » Eerste beelden Mart Hoogkamer in Ahoy: ode aan Marco Borsato (video) Bekijk deze video » Opmerkelijk: Shownieuws-presentatrice huilt om vals optreden Mia en Dion (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tom Waes, bekend van Undercover en van Reizen Waes Heeft een enorme klapper gemaakt met zijn fiets. Hij bleef haken in een tramspoor en kwam lelijk ten val. Hij brak vier ribben en zijn sleutelbeen en moet maandag onder het mes
Het is niet voor het eerst dat Waes pech heeft in het verkeer: In 2020 had hij een motorongeval, waarbij hij z’n kruisbanden en meniscus scheurde. Twee jaar eerder kwam hij in Spanje lelijk ten val en brak toen zijn sleutelbeen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV