Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe huis van Maxime wordt hard gewerkt en geklust. Zelfs vrienden van de familie wordt ingezet om het allemaal zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Maar toch gaat het volgens Maxime zelf allemaal niet snel genoeg. DakkapelLeroy houdt er een heel bijzondere verfstrijkstijl op na. Ondertussen wordt er ook in het pension heel hard gewerkt, er lijkt maar geen einde te komen aan het sloopwerk. En als er dan ook nog een verborgen gebrek blijkt te zijn, is er maar een die dat kan oplossen en dat is de vader van Leroy. Maar valt de schade mee of moet er een geheel nieuwe dakkapel geplaatst worden? TegelcursusEen financiële strop waar de familie geen rekening mee heeft gehouden. Maar gelukkig gaan ze op tegelcursus. De negen badkamers in het pension worden door hen zelf betegeld en dat zal waarschijnlijk de kosten enigszins drukken. Maar zullen ze al dat werk wel op tijd afkrijgen? Bekijk ook Maxime Meiland: 'Ik kom aan van die spiraal, denk dat ik hem er uit laat halen' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Grappenmaker Maxime is weer de leukste thuis in Chateau Meiland of niet? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe huis van Maxime wordt hard gewerkt en geklust. Zelfs vrienden van de familie wordt ingezet om het allemaal zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Maar toch gaat het volgens Maxime zelf allemaal niet snel genoeg.

Dakkapel
Leroy houdt er een heel bijzondere verfstrijkstijl op na. Ondertussen wordt er ook in het pension heel hard gewerkt, er lijkt maar geen einde te komen aan het sloopwerk. En als er dan ook nog een verborgen gebrek blijkt te zijn, is er maar een die dat kan oplossen en dat is de vader van Leroy. Maar valt de schade mee of moet er een geheel nieuwe dakkapel geplaatst worden?

Tegelcursus
Een financiële strop waar de familie geen rekening mee heeft gehouden. Maar gelukkig gaan ze op tegelcursus. De negen badkamers in het pension worden door hen zelf betegeld en dat zal waarschijnlijk de kosten enigszins drukken. Maar zullen ze al dat werk wel op tijd afkrijgen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV