Zien: zus Gordon reageert op break-up, 'Hij is veel te goed voor mensen'

Zien: zus Gordon reageert op break-up, 'Hij is veel te goed voor mensen'

Donderdag 20 april 2023 om 21:53

Gordon reageert op liefdesbreuk.

Marja Heuckeroth, de zus van Gordon, heeft veel verdriet over de onverwachte break-up van haar broer. Gordons familie had Gavin nog niet ontmoet, door de grote afstand. Marja vindt Gordon 'te goed voor mensen' en heeft haar broer gewaarschuwd om niet zijn portemonnee voor iedereen te trekken. Verder zegt ze dat Gordon naar Amsterdam komt om hier zijn wonden te likken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: zus <em>Gordon</em> reageert op break-up, 'Hij is veel te goed voor mensen' Gordon reageert op liefdesbreuk. Marja Heuckeroth, de zus van Gordon, heeft veel verdriet over de onverwachte break-up van haar broer. Gordons familie had Gavin nog niet ontmoet, door de grote afstand. Marja vindt Gordon 'te goed voor mensen' en heeft haar broer gewaarschuwd om niet zijn portemonnee voor iedereen te trekken. Verder zegt ze dat Gordon naar Amsterdam komt om hier zijn wonden te likken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer nieuwe woordvoerder Gordon? 'Het is inderdaad uit en hij zit er doorheen' Bekijk deze video » Zien: 71-jarige ex van Gavin reageert op break-up met Gordon Bekijk deze video » Ex-verloofde van Gordon, Gavin bevestigt relatiebreuk (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: zus Gordon reageert op break-up, 'Hij is veel te goed voor mensen'

Actuele video's

Meer actuele video's