Wat wordt het voor weer op Koningsdag 2023?

Wat wordt het voor weer op Koningsdag 2023?

Wat wordt het voor weer op <em>Koningsdag 2023</em>? Het lijkt momenteel meer op herfst dan op lente en ook de komende dagen hebben we onze winterjassen zeker nog nodig. Weerman Robert de Vries kijkt vooruit: 'We zien op Koningsdag een graad of 12 maar het is niet helemaal droog.' Koningsdag grotendeels droogMet name het Zuidwesten kan wel met wat nattigheid te maken gaan krijgen op 27 april maar de rest van het land zou het gelukkig droog kunnen houden, meldt Weer.nl. Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Bekijk ook Wilfred Genee kraakt kapsel Johan Derksen: 'Alsof hij op een landmijn is gestapt' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Nicol Kremers: 'Peter Gillis mag hem ergens stoppen waar het donker is' (video) Bekijk deze video »
Weer :
Tuesday 25 April 2023 om 12:35

Het lijkt momenteel meer op herfst dan op lente en ook de komende dagen hebben we onze winterjassen zeker nog nodig. Weerman Robert de Vries kijkt vooruit: 'We zien op Koningsdag een graad of 12 maar het is niet helemaal droog.'

Koningsdag grotendeels droog
Met name het Zuidwesten kan wel met wat nattigheid te maken gaan krijgen op 27 april maar de rest van het land zou het gelukkig droog kunnen houden, meldt Weer.nl.

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Actuele video's

Meer actuele video's