Zie: Babette is wat van plan met de centjes in Een Jaar Van Je Leven

Zie: Babette is wat van plan met de centjes in Een Jaar Van Je Leven

Zie: <em>Babette</em> is wat van plan met de centjes in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Babette over Esther en Jan Willem hun 'liefde' Babette is op oorlogspad. Zij wil van iedereen weten wat zij persoonlijk hebben uitgegven. Wat zij precies met deze informatie gaat doen, zegt zij niet. De bewoners worden er achterdochtig van. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De spanning tussen Eunice en Jan Willem in Een Jaar Van Je Leven is voelbaar (video) Bekijk deze video » Zie: Moraima heeft een hekel aan bewegen en regen! Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Zie: Zoë huilt na het aanbieden van hulp in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 18 april 2023 om 15:16

Babette over Esther en Jan Willem hun 'liefde'

Babette is op oorlogspad. Zij wil van iedereen weten wat zij persoonlijk hebben uitgegven. Wat zij precies met deze informatie gaat doen, zegt zij niet. De bewoners worden er achterdochtig van.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's